REGJISTRIMI I FLAMURIT GUERNSEY PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-guernsey

REGJISTRIMI I FLAMURIT GUERNSEY PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Guernsey

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Guernsey

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Guernsey

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Guernsey

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Guernsey?

registration-certificate
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Guernsey me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi i Guernsey është i vlefshëm për 10 vjet.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Guernsey.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Regjistrimi pranohet ndërkombëtarisht.

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Reputacioni

Reputacioni

Guernsey është një shtet i njohur me flamur me një traditë të fortë detare

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Procesi efikas i regjistrimit

Regjistri i Anijeve në Guernsey ofron një proces regjistrimi të thjeshtë dhe efikas

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Guernsey të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Guernsey dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura aty pranë.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Guernsey

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Kopje e pasaportës/ID
 • Jepni një emër anijeje (Për të kontrolluar nga regjistri nëse emri është i disponueshëm)
 • Studimi i tonazhit (Pas marrjes së konfirmimit të emrit të anijes nga Regjistri, ai duhet të vihet në punë sa më shpejt që të jetë praktike. Duhet të bëhet nga një nga gjeodetët e kualifikuar)
 • Certifikata e themelimit të kompanisë
 • Certifikata e ndërtuesit (Për varkat e reja)
 • Faturën e shitjes
 • Zinxhiri i pandërprerë i pronarëve (Faturën e shitjeve) (Nëse anija ishte blerë nga disa pronarë më parë)
 • Kopja e fshirjes nga regjistrimi i mëparshëm (Nëse anija ishte regjistruar më parë)

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Guernsey

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e varkës GUERNSEY?
Çfarë lloj jahtesh mund të regjistrohen?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin GUERNSEY?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin GUERNSEY?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në GUERNSEY?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim GUERNSEY?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe me marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Guernsey Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner